L'Escola de Dansa Assumpta Trens presenta la celebració del seus 25 anys,
una festa per a tota la família!
  • La festa de celebració tindrà lloc el proper dissabte 16 de març a la platea del Casal de Vilafranca amb jocs, tallers, actuacions, passis de fotografies i un berenar-sopar 
     

  • Les famílies podran comprar les entrades a la secretaria del Casal des del dilluns 11 de febrer fins a l'1 de març
     

  • Els actes de celebració també inclouen una exposició de fotografies al vestíbul del Casal que s'inaugurarà l'1 de març i una doble masterclass oberta el 23 de març a càrrec de Marc Fernández i Teresa Agut

(Vilafranca del Penedès, 4 de febrer.) Aquest 2019 és un any especial per l'Escola de Dansa Assumpta Trens que celebra els 25 anys d'existència amb la seva directora Neus Fransi al capdavant. Amb l'objectiu de celebrar-ho totes juntes i fer-ho extensible a la resta de la vila, avui s'han presentat els actes de celebració que consten d'una gran festa familiar la tarda del 16 de març, la inauguració d'una exposició de fotografies l'1 de març i una doble masterclass oberta el 23 de març.

L’actual Escola de Dansa és una de les seccions més característiques de la Societat La Principal i hereva de la popular secció de Ballet d’Assumpta Trens, inaugurada l’any 1947. Va ser durant el curs 1994-1995 quan Neus Fransi, deixeble d’Assumpta Trens, es va fer càrrec de la Secció de Ballet reconvertint-la en l'actual Escola de Dansa Assumpta Trens, que es va inaugurar oficialment el 29 de desembre de 1994.

El 16 de març, una festa per a tota la família!

La tarda del dissabte 16 de març, l'Escola de Dansa Assumpta Trens vol fer partícip de la celebració dels seus 25 anys a totes les famílies d'alumnes actuals, a tots i totes les exalumnes que hi hagin passat o a qualsevol que tingui un vincle o simpatia amb l'escola i s'hi vulgui sumar.

Una gran festa amb jocs, tallers, actuacions, passis de fotografies, parlaments i un berenar-sopar de germanor (i moltes més sorpreses). Una celebració que es preveu que comenci a les 17h i s'allargui fins les 21h.

- Les entrades es podran adquirir a la secretaria del Casal a partir del dilluns 11 de febrer i fins a l'1 de març, amb un cost de 15 euros per persona i gratuïta pels alumnes de l'escola.

- Es fa una crida a alumnes i exalumnes perquè enviïn les seves fotografies de l'Escola i així poder-les mostrar el mateix dia 16. Les fotografies es podran enviar a escoladansa@casal.cat.

Exposició de fotografies per recordar 25 anys de dansa

Per fer més especial aquesta commemoració també s'inaugurarà una exposició de fotografies el pròxim 1 de març que es podrà veure al vestíbul del Casal durant un mes i que consistirà en un recull d'imatges de tots els festivals de l'Escola de Dansa Assumpta Trens. 

Masterclass oberta a càrrec de Marc Fernández i Teresa Agut

I per tancar un març intens de dansa i celebracions, també s'ha organitzat una doble masterclass oberta a tothom programada pel pròxim dissabte 23 de març. Per una banda, el vilafranquí i exprofessor de l'Escola Marc Fernández oferirà una masterclass de dansa contemporània, i per altra banda, l'actual professora de l'Escola Teresa Agut oferirà un taller molt especial de dansa i pintura adreçat a famílies.

- Les inscripcions es faran també a la secretaria del Casal amb un cost de 5 euros per no socis i gratuïtes per socis.

Contacte amb nosaltres

 

C/ Migdia 18

Vilafranca del Penedès, 08720

escoladansa@casal.cat

629 91 28 28 (Neus Fransi)

Segueix-nos

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© ESCOLA DE DANSA ASSUMPTA TRENS

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now